Maatregelen Corona Covid-19 (26/03/2020)

Beste klanten

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben kan er momenteel niet altijd op de website besteld worden.

Wij hebben zelf ook maatregelen moeten nemen betreft het Corona Covid-19 virus. Dat wil zeggen dat wij afstand van elkaar moeten houden, handen wassen en ontsmetten. Aangezien wij met voeding werken volgen wij deze maatregelen strikt op, ook buiten corona-tijden.

Wij zijn super blij ( ! ) dat vele van jullie blijven bestellen maar we kunnen het aantal bestellingen momenteel niet meer op tijd verwerken omwille van de maatregelen die wij ook moeten respecteren.

Daarom zullen wij onze webshop tussen bepaalde tijdstippen openen en sluiten. Het is moeilijk om op voorhand te bepalen hoelang de webshop open blijft omdat dit afhankelijk is van het aantal bestellingen dat we ontvangen.

We gaan onze webshop zeker één maal per werkdag(*) openen en dit zal waarschijnlijk ’s avonds worden zodat we alles voor de volgende dag kunnen plannen, klaarmaken en versturen. Zodra onze capaciteit vol is sluiten we de bestellingen af. Afhankelijk van het aantal zal dit tijdstip dagelijks verschillen.

Het tijdstip zal telkens aangekondigd worden op Facebook en Instagram. Opening zal meestal rond 19u.

Ons ZOET team bestaat momenteel uit 4 personen. Samen proberen wij al jullie bestellingen zo snel mogelijk klaar te maken en te versturen met bpost.

Bedankt voor jullie begrip en blijf gezond!

Groeten
Ruben, Ann, Yves en Veronica

 

(*) maandag tot donderdag. Dit kan veranderen naargelang de drukte!

 

Volgend bestelmoment:
Maandag 6 april 2020 om 19u. Check facebook voor updates.