Levering op Valentijn!

Je valentijnsgeschenk laten toekomen op valentijn zelf. Hoe fantastisch zou dat niet zijn!

Hier vind je de informatie over hoe we de valentijnspakjes op tijd proberen te laten leveren.

Wil je een pakje laten toekomen op valentijn?
Schrijf bij de opmerkingen in het winkelmandje "Levering op 14/2"

Kan je een pakje laten leveren op valentijn?
Die vraag is wat ingewikkelder...

Tip: Bestel je pakje op tijd en laat het iets vroeger toekomen en verstop het thuis. Dat is het veiligste :-)

Wij versturen onze pakjes met bpost. De pakjes waarvan een levering op valentijn gevraagd is versturen we op 13/2. Bpost komt deze pakjes zelf bij ons ophalen en brengt ze daarna rechtstreeks naar het sorteercentrum in Brussel.
Normaal worden die pakjes de dag nadien bezorgd. Echter is er altijd kans op vertraging intern bij bpost waar wij geen invloed op hebben. Zodra een pakje bij ons vertrokken is kunnen we er niets meer aan veranderen en hebben we geen invloed op de levertermijn.

We gaan er vanuit dat de postbodes jullie liefdespakjes mooi op tijd zullen bezorgen.

Kort samengevat: Wij zullen je pakje op tijd versturen, de rest moeten we overlaten aan de bpost-cupido! :-)

Zodra we een pakje verzonden hebben ontvang je een mail met de traceercode (Track & Trace) van bpost zodat je de status van je pakje kan volgen.

Is de status van je pakje op 14/2 "Je pakje wordt momenteel klaargemaakt door de afzender". Dan heeft je pakje waarschijnlijk vertraging op gelopen. Het is bij ons zeker vertrokken op 13/2 maar dat vermeld bpost niet in hun tracking.. De status wordt pas aangepast zodra een pakje effectief ingescand is in het sorteercentrum zelf.

Heb je nog vragen over de levering? Stuur ons een mailtje op info@snoepzoet.be of bel ons even op het nummer 052 55 52 14