Vakbondsactie BPOST 28 februari

Update 28/2

De staking heeft de nodige gevolgen bij de leveringen, er zijn duidelijk vertragingen. Dit zal ook invloed hebben op de leveringen de dagen na de actie. Gelieve ermee rekening te houden dat je bestelling later zal toekomen dan normaal. Zodra je van ons een verzendbevestiging hebt ontvangen wil dat zeggen dat wij je bestelling hebben ingepakt en verzonden, op het proces daarna bij bpost hebben we geen rechstreekse invloed.

Bericht van 27/2

Door een - laat aangekondigde - vakbondsactie bij bpost zijn wij genoodzaakt om bestellingen geplaatst vanaf maandag 27/2 14u30 bij bpost aan te leveren vanaf woensdag 1 maart. Dit is op vraag van bpost zelf.

Bpost werkt met een last in, first out systeem. Dit wil zeggen dat pakjes die het laatst bij bpost arriveren eerst verwerkt worden. Pakjes die we aanleveren tijdens de staking zullen daarna dus niet met prioriteit verwerkt worden en zullen onverhoopt meer vertraging oplopen.

Ondertussen maken we je bestelling wel klaar en zal deze op woensdag 1 maart bij ons vertrekken en komen de pakjes hopelijk vanaf donderdag 2 maart aan.

Je ontvangt een email met track & trace code om de status vanaf woensdag 1 maart op te volgen.

Onze excuses voor het ongemak, dit is volledig buiten onze wil.

Screenshot bpost-communicatie